De gastouders van Midden Twente willen zich graag even aan u voorstellen:

Vriezenveen

Oppaskinderen gezocht in Vriezenveen  

Lieve, zorgzame, ervaren gastouder Claudia, heeft plek voor nieuwe oppaskindjes van 0 tot 4 jaar! 

Claudia is moeder van twee kinderen (in de leeftijd van 12 en 14 jaar) en woont in de kindvriendelijke wijk Weemelanden. Zij is beschikbaar van maandag t/m vrijdag, uren en dagen in overleg.
Iedere dag vangt ze kinderen op, dus er is altijd iemand om mee te spelen voor uw kind!

Gastouderopvang is een erg flexibele vorm van kinderopvang en kinderen vinden het vaak erg prettig in een kleinschalige, huiselijke omgeving te worden opgevangen.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Daniëlle Aman van Gastouderland Twente  tel. 06-29112321 (maandag en donderdag bereikbaar) of stuur een mailtje naar d.aman@gastouderland.nl

Werkzaam in: Twente

Neem contact op

Almelo

Ik ben Femke (35) en ik start binnenkort als gastouder in Almelo, De Riet.
Sinds kort woon ik met mijn man, zoontje, dochtertje en onze 2 katten. De afgelopen 5,5 jaar hebben wij in Brabant gewoond, waar mijn man vandaan komt. Ik kom zelf uit Deventer.

Ik heb de opleiding SPH gedaan en heb regelmatig ingevallen op verschillende BSO's en KDV's. Sinds 2 jaar ben ik gastouder.

Ik vind het fijn om kinderen dingen te leren en ze te zien opgroeien en ontwikkelen. Verder ben ik graag creatief bezig met kinderen en vind ik het leuk om het gezellig met ze te maken!

Ze heeft alle dagen nog plekjes vrij! Uren en dagen in overleg. Interesse in een vrijblijvende kennismaking bij deze gastouder? Stuur dan een mailtje naar d.aman@gastouderland.nl of bel 06-29112321 

Neem contact op

Wierden

Mijn naam is Sandra Smit  en ik woon in Wierden. Ik ben getrouwd met Dinand en wij hebben 2 kinderen.

Ik heb de Pabo gedaan, waardoor ik leerkracht in het basisonderwijs ben. Ik heb vele jaren op verschillende scholen en groepen ingevallen als leerkracht in het. Ik ben dan ook op de hoogte van de ontwikkelingen van kinderen. Oudere kinderen kan ik ook huiswerk begeleiding bieden.

Naast mijn Pabo diploma ben ik ook in het bezit van het diploma Vakbekwaamheid bewegingsonderwijs (voor het basisonderwijs). Tevens ben ik in het bezit van het diploma Eerste hulp aan kinderen.

Naast mijn jarenlange ervaring in het onderwijs ben ik  al heel wat jaren leiding bij de kindernevendienst en Vakantie Bijbel Club.

Ik geniet van de levendigheid en spontaniteit van kinderen. Als gastouder verwelkom ik dan ook graag uw kind(eren) bij mij thuis. Een plek waar een kind een kind mag zijn. Lekker samen spelen of even alleen. Als gastouder bied ik kinderopvang aan voor kinderen van 0 t/m 12 jaar.

Ik vind het belangrijk dat kinderen zich kunnen ontwikkelen op hun eigen manier. Ik wil daar graag mijn bijdrage aan leveren. Ook vind ik de zelfredzaamheid van kinderen belangrijk. 

“Play, learn and grow together!” Niets is mooier dan samen spelen en leren maar ook samen groeien. Dat geldt voor een kind maar ook voor mij als gastouder.

Ik hou er van om zowel binnen als buiten met de kinderen te spelen. Ook houd ik er van om spelletjes met de kinderen te spelen en creatief bezig te zijn.

Tevens ben ik in het bezit van een bakfiets. Met deze fiets kan ik met uw kind een uitstapje maken. Ook het brengen naar en het halen van school is geen probleem.

Zie ook mijn Facebook pagina: www.facebook.com/ThuisBijSandra

Voor meer informatie of een vrijblijvend kennismakingsgesprek hoor ik graag van u terug.

Met vriendelijke groeten,
Sandra Smit

Neem contact op

Vriezenveen

Hallo ouders,

Mijn naam is Monique Timmer en ben inmiddels al weer 6 jaar werkzaam als gastouder.
Ons huis staat op maandag, dinsdag en donderdag open voor kinderen van 0 tot 4 jaar. Zelf hebben we kinderen in de leeftijd van 19,16 en 13 jaar. Met kinderen omgaan vind ik ontzettend leuk. Knutselen of lekker een wandelingetje maken naar de speeltuin.Ik kan genieten hoe kinderen aan het spelen zijn en de manier waarop ze praten en lachen. Liefde, warmte, aandacht,plezier en zich veilig voelen zijn volgens mij de belangrijkste elementen die een kind nodig heeft om zich goed te kunnen ontwikkelen. kinderen moeten gewoon lekker kunnen spelen.
Er is een speciale speelruimte met genoeg speelgoed aangepast op de leeftijd.Ook kan er fijn buiten worden gespeeld.ouders worden dmv een oppasboekje op de hoogte gehouden wat er zoal op een dag gebeurt.
Ook sta ik in het landelijk register zodat ouders in aanmerking komen voor kinderopvangtoeslag. Ik hoop jullie te mogen begroeten.

Neem contact op

Borne

Ik ben Marieke, 32 jaar, getrouwd en heb een dochter. We wonen in een kindvriendelijke wijk 'de Stroom Esch' in Borne.
Nadat ik zes jaar heb gewerkt als leerkracht, en daarvoor drie jaar in de kinderopvang, ben ik in juli 2014 begonnen als gastouder in ons eigen huis. Dit bevalt erg goed, het werken met kinderen vind ik erg leuk. Ook zie ik mijn dochter genieten van de oppaskinderen en komen ook zij iedere keer met veel plezier bij ons thuis.

Ik bied opvang voor kinderen van 0-4 jaar (oudere kinderen in overleg).
Ik probeer een veilige, warme en liefdevolle omgeving te bieden, waar kinderen zichzelf kunnen/mogen zijn. Verder vind ik het heel belangrijk dat kinderen met plezier bij ons komen. 
We houden ons aan een dagritme, natuurlijk in overleg met de ouders. 
De activiteiten die we zoal ondernemen zijn: samen spelen, knutselen, kleien, zingen, buiten spelen, wandelen, speeltuin bezoeken, picknicken etc.
Tevens hebben we een afgesloten achtertuin en speeltuintje voor het huis, waar de kinderen heerlijk kunnen spelen.
Neem contact op

Vriezenveen

Oppaskinderen gezocht in Vriezenveen  

Lieve, gezellige en ervaren gastouder Ellen heeft plek voor nieuwe oppaskindjes!
Zi jis erg flexibel en heeft veel ervaring, na jarenlang in de kinderopvang te hebben gewerkt heeft zij nu de stap gezet om voor zichzelf te beginnen als gastouder vanuit haar eigen huis aan de Eg, nabij de Shalomschool. Zij is van maandag t/m vrijdag beschikbaar, m.u.v. woensdag. Uren en dagen in overleg!

Gastouderopvang is een erg flexibele vorm van kinderopvang en kinderen vinden het vaak erg prettig in een kleinschalige, huiselijke omgeving te worden opgevangen.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Daniëlle Eshuis van Gastouderland Midden Twente  tel. 06-29112321 (maandag en donderdag bereikbaar) of stuur een mailtje naar middentwente@gastouderland.nl

Neem contact op

Vriezenveen

Gastouder Monique te Vriezenveen,

Flexibele en betaalbare opvang
Gastouder Moniek biedt u flexibele en betaalbare opvang. Zij is beschikbaar op maandag, dinsdag en woensdag van 07.00 tot 19.00 uur.
Dagen en tijden zijn eventueel bespreekbaar.

Gastouder Moniek uit Vriezenveen
Zij heeft veel ervaring in de kinderopvang en is werkzaam geweest bij verschillende kinderdagverblijven zoals De Cirkel en KOV De Hooiberg. Zij heeft SPW4 en een diploma kinder ehbo. Verder is ze erg creatief en muzikaal. Zij woont aan het Oosteinde en heeft voldoende speelruimte binnen en buiten.

Heeft u interesse in een vrijblijvende kennismaking of wily u meer informatie, neem dan contact op met Gastouderland Twente, Daniëlle Aman, d.aman@gastouderland.nl of tel. 06-29112321

 

 

 

Neem contact op

Vriezenveen

Lieve gastouder Dianne in Vriezenveen heeft plek voor nieuwe oppaskinderen!

Deze gezellige, lieve gastouder is al enkele jaren gastouder en vindt het helemaal geweldig om met kinderen te werken. Ze heeft verschillende oppaskinderen verspreid over de hele week en is beschikbaar van maandag t/m vrijdag (uren en dagen in overleg) van 07.00 tot 19.00 uur.
Zij woont aan het Westeinde, nabij de Eltheto school. Zij vindt vooral de leeftijd 0 t/m 4 jaar leuk maar ook voor VSO en NSO (Eltheto) kunt u bij haar terecht. Zij onderneemt leuke activiteiten met de oudere kinderen en vindt het leuk om te wandelen met de kleinsten.

Bent u op zoek naar een kleinschalige, gekwalificeerde oppas in een huiselijke omgeving, dan is een gastouder de perfecte oplossing. Ook qua kosten bent u al snel voordeliger uit bij een gastouder dan bij een regulier kinderdagverblijf.

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Gastouderland Midden Twente, Daniëlle Aman tel.06-29112321 of stuur een mailtje naar d.aman@gastouderland.nl

Neem contact op

Vriezenveen

Spontane, gezellige gastouder in Vriezenveen heeft plek voor nieuwe oppaskinderen. Zij woont in de Wethouder Potstraat in een gezellig "Hans en Grietje" huis. De ideale plek voor kinderen met veel speelruimte in- en om het huis en het hertenpark op loopafstand. De gastouder is erg flexibel qua tijden, in overleg is er erg veel mogelijk. Opvang mogelijk vanaf 07.00 uur 's morgens.

Zelf heeft ze 4 kinderen en verder heeft ze van maandag t/m vrijdag andere oppaskinderen in de leeftijd van 0 t/m 9 jaar verspreid over de hele week.

Gastouderopvang is een erg flexibele vorm van kinderopvang in een huiselijke sfeer.

Interesse? of meer informatie bel of mail naar Gastouderland Twente, Daniëlle Aman, tel.06-29112321 of stuur een mailtje naar d.aman@gastouderland.nl

Neem contact op

Vriezenveen

Oppaskinderen gezocht in Vriezenveen

Lieve, ervaren gastouder uit Vriezenveen zoekt oppaskinderen om vanuit haar eigen huis op te passen. Zij woont in de kindvriendelijke wijk de Elzenhoek (nabij de Eltheto school). Zelf heeft ze 3 kinderen. Ze heeft jaren ervaring als gastouder en past op dit moment op verschillende dagen op 4 kinderen in de leeftijd van 4 t/m 7. Haar voorkeur gaat uit naar een baby, maar oudere kinderen zijn ook van harte welkom!

  • Voor flexibele opvang van kinderen van 0 tot 12 jaar
  • Opvangtijden vanaf 07.00 uur 's morgens
  • Op maandag t/m vrijdag beschikbaar, uren en dagen in overleg
  • Ingeschreven bij Gastouderland Midden Twente, dat betekent scherpe tarieven m.b.t. bureaukosten en kwaliteit
  • Kleinschalig, maximaal 5 kinderen per dag
  • Nabij school (Eltheto school)\
  • Voldoet aan alle kwaliteitseisen voor gastouderopvang

Interesse of meer informatie? Neem dan contact op met Daniëlle Aman van Gastouderland Midden Twente. Tel. 06-29112321 ma en do bereikbaar of stuur een mailtje naar d.aman@gastouderland.nl

Werkzaam in: Twente

Neem contact op